Без перешкод...
Для всіх: поетів і людей, що люблять.
Дорога, що приводить в нікуди,
Стежина, що реальність губить.
Барстійка і олдскульний Rock-n-Roll,
Дешеве пійло й присмак сигарети
І молодість, приправлена вином,
Породжує в свідомості вендети.
Закутавшись у шарф, як у обійми,
Разом із друзями, забувши про навчання,
Роботу, забобони і падіння,
своє майбутнє й віру у кохання.
Жовтневий холод, що кружляє листя,
Не здатен загасити той запал,
Котрий нас спонукує жити швидко,
Допоки Джек в нас пам’ять не забрав.
Нам хочеться життя, не існування!
Шалених днів, що сповнені пригод!
П’янких ночей, позбавлених страждання,
Бо ми йдемо крізь час без перешкод!
Свидетельство о публикации №113102206689