Прелюдие

You can't get lost if you don't know where you are going.

ЧТО ЛЮДСКАЯ
 НАДЕЖДА,
              ВЕРА,
КАК НЕ
В КОСМОСЕ
ХУДОЖЕСТВА
             ДВОИХ:
 
 - ПРЕЛЮДИЕ
И МИКРА-МАКРО
ПОЛОТНО ДВОЙНОЕ,
BIG BANG
ЧТО РАЗРЫВАЕТ
               СТИХ
СВОБОДНОГО
ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ
И
ИЗЛУЧЕНИЯ
И ВЕЩЕСТВА
        И ЦЕЛЕЙ    
              И ВДОХНОВЕНИЯ...


Рецензии