Ужгород!
Постають пред нами у всі дни.
Куполи Церквів стоять як Пави,
Й оповиті золотом вони.
Річка Уж тримає місто,
І венгерський Онгар - рум.
Вбрано Замками в намисто,
З поміж них проходить струм.
Є в уславленому місті,
Ще й і Замкова Гора..!
Глибоким урвищем мов злістью,
Оповита вся Вона...
В давнину Венгерськую Корону,
В Ужгороді берегли.
Від наполеонівського дзвону,
І від воїн, і від тьми.
Старе Місто і Красиве,
Сувеніри й все Живе...
Се квітуче ще й грайливе,
Місто в Закарпатті є.
В Закарпатті є каскади,
І найбільший водопад.
І нема у ньому зради,
Кожний Йому дуже рад.
Ужгород - то Закарпаття,
І скажу я без прикрас.
Історичне то багаття,
У минулому, й в наш Час!
Свидетельство о публикации №113102202745