Подари ми момини сълзи Ландышей букет мне подари
Подари ми момини сълзи
И ще видиш радост във очите.
Ще изгреят слънчеви лъчи
Ще си сложа стрък един в косите.
Докато ги носиш запомни,
Често минувачи ще завиждат.
Просто във цветята пролетни
Чистотата на Любов ще виждат.
Донеси ми момини сълзи...
И дори и нищо да не кажеш...
Подари ги и ...добре...мълчи...
Обичта си с тях ще ми покажеш...
Ландышей букет мне подари
Ландышей букет мне подари,
встретишь нежность ласкового взгляда
Беленький цветочек в косы заплети
и узнаешь как я буду рада...
Ландыш, пахнет свежестью, весной...
Вызывает зависть у прохожих,
С чистотой своей и с красотой
на девичьи слезы он похожий.
От своей души мне подари
маленький букетик в тишине.
Нежно обними и замолчи
Ландыш сам расскажет о тебе.
Свидетельство о публикации №113102211393
http://stihi.ru/2021/09/26/48
С дружески поздрав,
Красимир
Красимир Георгиев 26.09.2021 13:41 Заявить о нарушении