Не плач, моя любая, ша!

Як гірко, як тяжко, як серце тріпоче
Страшенно як ниє душа...
Вона на кохану Вкраїноньку хоче -
" Не плач, моя любая, ша! "

Там ріднії діти, там добрая хата,
Там поле і річка, і гай...
Пішла в небуття моя, щедрая, мати,
Та ти не кричи, не ридай!

Хай світ не привітний, не бажана доля,
Та ти не сумуй, не страждай.
Ти, краще, іди у широкеє поле
І пісню, в тиші, заспівай!


Рецензии