З легким даром

               

    

                I не вернешся ти,
                I шукай - не шукай.
                I музик тих нема -
                Нежигай, Пташкограй...
                А вони вже давно
                Полетiли до зip...
               
                Дмитро Кремiнь

Цезар Гай, Нежигай, -
До зiрок їх вiзит.
Я на небо дививсь незадар...
Iз Москви до Неви
Bciм вiдомий транзит
Сотворив нам маестро Ельдар.

Хтось чар-зiлля ковтнув,
I над Летою лiт
Полетiв, вiд натхнення слiпий...
А йому панi Брильська та пан Iполит
Кажуть: "Пити не вмiєш - не пий!"

2005


Рецензии