Присвячу ться Михайлову Олександру!

    СПРАВЖНІЙ  УКРАЇНЕЦЬ!


Хто справжньо Любить Україну?
А я скажу. Це справжній Українець!
Своєю Силою, й Своїм Життям,
Кожен з Вас собі ... Затям!..


Хто справді Україну бережливо,
Лилеїть, холить - де Справжнє Диво!
Де Справжнє Диво - це степи зелені,
Красиві, мов личенько Хелени!


МИХАЙЛОВ ОЛЕКСАНДР УКРАЇНЕЦЬ,
Хто справжньо й дужо Україну,
Любить і піклується про НЕЇ,
Віддаючи Вогонь, мов ПРОМЕТЕЇ!


Хто справжньо Любить Україну,
Для Того краща Се КРАЇНА!


З Повагою до Олександра і Світлани!


Рецензии
У нашої Країни є Справжні УкраЇнці,
Теперішнє й майбутнє! Справжні ДзІнці!
Ми Бережімо Україну на довгії роки,
А Дітки наші най бережуть віки!..

З Повагою.

Леся Танюк   29.10.2013 16:30     Заявить о нарушении