Яка славна назва...

Яка славна назва, чарівного краю,
Де ми народились, вчились і росли!
Цих два теплих слова, серце звеселяють -
" Жито " й " мир " - Житомир - край, де ми жили!

Там дитинство, світле й  молодість пробігла -
У лісах чорничних, в шелесті полів.
Там, разом із нами, калинонька стигла,
Вбраная в намисто, в кожному дворі!

Там берізка - ніжність, ласку дарувала.
Там верба хилилась вітами до нас!
Там шляхи життєві, наші, роз*єднались -
Хто на Схід, на Захід, хто і на Кавказ.

Та, завжди, єднає, нас, земля родинна
Щиро пригощає хлібом нас, своїм.
Тож, слова подяки, висловить повинні -
Батьківщині - неньці, мертвим і живим... 


Рецензии
Патріотично про рідний край!!! З подякою і повагою.

Наталья Сытник   21.10.2013 23:51     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Наталю, за відгук. З відповідною повагою і побажаннями усього найкращого Раїса.

Раиса Андрейчук   22.10.2013 00:09   Заявить о нарушении