Розплели верби, довг коси

               

Розплели верби, довгі коси.
Серпневий ранок, свіжістю дмухнув.
В лугах вже скошені покоси.
Малий лелека, із гнізда пурхнув.

Поля спустіли та дрімають.
Намисто горобина одягла.
Жоржини, сумно відцвітають,
бо бджілка меду, вдосталь узяла.
 
В саду вже осінь затаїлась.
Рум’янцем вкрилось яблуко, в саду.
Калина, злегка зашарілась.
Лиш соловей, чекає на весну…


Рецензии