Немовля, але не дитина

Проводжу сам с собою бої,
Називай мене хоч кретином.
Загубився у мріях своїх
Немовля, але не дитина.

Я хотів бути пташкою в небі,
Я хотів як риба плисти,
Але я для себе занепад,
Жити мрієй - дитячий інстинкт.


Рецензии