Ой, дiвчатонька...

Ой,дівчатоньки,подруженьки мої,
Розкажу вам, як мені на світі стало:
Як приємно заспівали солов'ї,
Бо я гаряче і палко покохала!

Він приїхав у село був навесні,
Як ромашки на левадах розцвітали:
Я красивого такого увісні,
Ще,повірите,ніколи не стрічала!


У душі моїй случився землетрус,
А в думках моїх і так не було ладу:
А він звабу заховав у пишний вус,
І кивав,кивав принадно на леваду..!



Від любові я ніНАщо ізвелась,
Позривала всі ромашки від досади:
А тоді забула раптом слово "зась",
Та й подалась,як сновида,на леваду...



...Через тії почуття свої палкі
Солов'я тепер саменька наслухаю,
Вуса згадую його солодкі,і -
Його копію в колисці колихаю!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.