Чому так серце завмираe?

Чому так серце завмирає?
Чому так морозко мені?
Коли про тебе я згадаю,
Про твої очі чарівні?

Чому душі моїй тривожно
І тихо котиться сльоза?
Мабуть, що вже, ніяк, не можна,
Нічого, повернуть назад.

Пішла від нас на спокій вічний -
На біль зоставила, на сум...
Тривожить спомин день трагічний,
О, як же збавитись від дум?

               

               


Рецензии