Украiна

Україна

Україно, моя нене,
Найдобріша ти до мене,
Українець кожен знає
В світі кращої немає.

Подивися, світ великий,
Різний він, багатоликий,
Красивіше України
Не знайдеш ніде країни.

Обійди і подивися,
Своїй нені поклонися,
Що ти тутечки родився
Й жити в праці ти навчився.

Її гори і долини,
Чорноземні скрізь рівнини
І моря, озера й ріки –
Наша радість, наші ліки.

Землі нам пшеницю родять,
Ще і всім до хліба годять,
Вони добрі та багаті,
Ми із ними як на святі.

Україно, Україно,
Моя ненечка єдина,
Я на завше із тобою
Аж до самого відбою.
20.10.13.





 


Рецензии