Присвячу ться Iвану Григоровичу Петренко!
Високий Розум і Краса,
Освідченість, манери.
Усе, усе, Ви є Роса,
Цілого Світу із Есерів.
Праця уся Вам до снаги,
І Людяність, і... Мова.
Мова Ваша, то є основа,
Якою пишаємося ми...
Відвертість й вихованість є,
І усе красиве Вам пасує.
І Вітер теплий дужо йде,
І Сонце й Вам тепло готує.
Високе якісне ... Життя,
І Се Шановно Вам пасує.
Бажаю Щастя щиро й я,
І Вам, і Дітям - Світ почує!
Свидетельство о публикации №113102001020
Леся Танюк 20.10.2013 02:04 Заявить о нарушении