Ми завжди з Вами

За, наполегливий, Ваш труд,
За щирість, людяність, терпіння -
Я слів, відвертих, віднайду,
Щоб висловить подяку, нині!

Дякую, любі вчителі,
За те, що розуму навчали.
Що донести до нас змогли,
Те, щоб людьми, по - перше, стали!

За щедрість, чуйність і любов,
Що десять років віддавали.
І за тепло простих розмов,
Що, з добротою, будували!

Ми пам*ятаєм Вас, усіх -
Серьозних, дуже і ласкавих...
Шкільний, нам не забуть поріг
І, у думках, ми завжди з Вами!


Рецензии