Оставляю на память о будующем
Залишивши тобі наостанок
Вічний смуток знесилених дів
І душі непробудний світанок.
Залишаю, крізь сльози, вогонь,
На якому палало кохання
Ніжним дотиком наших долонь,
Нездійсненістю твого бажання.
Залишаю квитки на балет,
Цей букетик нев`янучих лілій,
Забираю лишень силует
Від хвилин непорочних ідилій.
Залишаю на згадку тобі я
Потьмянілий пейзаж у вікні.
Ти, моя найсолодша повія,
Як потрібна сьогодні мені...
25.07.2013
Свидетельство о публикации №113101909473