Присвячу ться заст. Голови Бiляiвськоi райдержадмi
Славнішого Краю я не знаю,
Не знаю, де так гомонять пташки.
Не знаю, де дерева нам співають,
Де біля них розквітли нам квітки.
Де променисто граються алеї,
І світить Сонце, й дощик накрапа.
Де ЛЮДИ добрі, і, мов би Прометеї,
Несуть Добро. БІЛЯЇВКА ТАКА!
Архітектурні пам`ятки нам сповіщають,
Про Край дивинний,й Історії сповна.
Де голосисто , різні барви грають,
І це Біляївка - Красива Сторона!
Се Край Краси, що серце дужо крає,
Се Сильна, БІЛЯЇВСЬКА РОДИНА!
Хто усе це бачив, цього незабуває,
Білий Сад-пахощі із Саду по під тином.
Свидетельство о публикации №113101905508