Хай всмiхаються люди, ласкаво...

Хай всміхаються люди, ласкаво,
Із повагою, сину, тобі!
Я бажаю достатку і слави,
Сил, здоров*я, терпіння, краси!

Щоби друзі тобі довіряли -
Поруч були в потрібний момент!
Щоб душа твоя смутку не знала,
Добре слово лиш чуть, комплімент!

Вірить, синку, у Бога бажаю.
Не цуратись любові Його...
З Днем народження! Поздоровляю!
Відчувать від життя лиш тепло!

                15. 07. 2013р.


Рецензии