Вiтання
Із днем народження й святами,
Можливо цим когось я ображав,
Та не навмисно ще й роками.
Тепер вітаю з тим, що вже пройшло
Й вітаю щиро з тим, що буде,
Нехай завжди їх оминає зло,
А щастя розпирає груди.
Нехай образи стихнуть на завжди
І спокій запанує в душах,
Нехай оберігає від біди
Великий Бог і сльози сушить.
Нехай удачі полюбляють вас,
А гроші хай стоять мішками.
Хай збереже від старості ваш час,
Що так знущається над нами.
18.10.13.
Свидетельство о публикации №113101809575