Куди ми iдемо? Куди?

- Куди ми їдемо? Куди?
Де земля починається й небо?
- Куди ми їдемо? Куди?
Де видно лиш обрій заледве?

Разом неси нас, теплий вітре,
У синь високу, до зірок,
Допоки в баках є ще літри,
З тобою зробимо ривок

У світ свободи і доріг,
У світ, де - гуркіт, тишина,
Щоб час догнати нас не міг,
Де ти, і мрія-пелина.

- Куди ми їдемо? Куди?
Де земля починається й небо?
- Куди ми їдемо? Куди?
Де видно лиш обрій заледве?

Край світу - близько і далеко, -
Ти будеш "колу", каву, чай?
Летіти разом, ох як легко,
Тебе люблю я, так і знай…

А обрій кличе, - пісня синя
Проста, без рими, - Ангел мій,
Ти ніжно-щирий, але сильний,
Зустрінься нам в дорозі тій.

Туди ми їдемо, туди,
Де шлях торкаються до неба,
Туди ми їдемо, туди,
Де обрій бачиться заледве.

Де обрій бачиться заледве.

Ігор Стожар


Рецензии