Мен хренадцятий минало

Мені хренадцятий минало
На стихи.ру мотлох я зливала
Чи то так сонечко сіяло
Чи то мені макітру напекло
Мені так тупо, тупо стало,
Нудьга та Клята вже дістала......
Мене вже кличуть до столу
А я, як телепень в углу
Сижу страждаю... І не знаю,
чому тіді якось мені
писалось різної фігні
чого так тупо вже було?
Дурного снігу намело
зима як клята Джигурда
Я гузном чую : йде біда
Той холод, наче западло!
Почервоніло Сонце, запекло
гидоту всяку понесло
І я прокинулась, та бачу
не своє місто, а село
Огидно, брудно і темно
Погода змахує на клячу
Розмажу по грунту багно.
Брудною схожа корову
тупого сніго навалило знову
з*явились вар*яти - морози
та злиплися у носі кози.
Я тупала на навчання
в нашийний гарбуз лізла маячня,
трясовину топтала гумаками
та руді патли чухала руками
Сіре небо, наче долхий щур
Гаркотіння звар*ювавших псюр
березневі коти як блазні вищали
Вони ще більше, ніж нудьга дістали
 
Бридня, кращого слова нема.
Але що зробиш, як паскудна зима?
Важко щось ще до цього додати
Не файно, коли багно коло хати
Весна повзе наче черв*як
на вулицю не випрешся ніяк
Тому Мені хренадцятий минало
а я стихи.ру мотлох все зливала


Рецензии