Тримай в руках вогонь
Стомився ти, я бачу
Візьми моє взуття
Крокуй через життя,
Тримай в руках вогонь
не випускай з долонь!
Запалиш ясні зорі,
щоб кораблі у морі
дійшли до берегів
Нема вже ясних днів,
коли були малими
чудовими дітьми ми
дорослі нудні люди
знаходимо усюди,
підгрунт для марноти
напевне, знаєш ти
інакше бути має
Але ніхто не знає
чи можна це змінити,
Та без причин радіти?
спливає швидко час,
а ти іди ще раз,
Крокуй через життя
в долонях - багаття
через поля, моря, ліси
палючу надію людям неси!
Свидетельство о публикации №113101708867