Я хочу

Я хочу бути там де й ти
у місто разом тихо йти
Прозорий дощик весняний
то є відлуння наших мрій
Не відпущу я ні на мить
любов, що лине у блакить
Я хочу знов тебе знайти
зробити краще ніж завжди
дивитися в прекрасні очі
глибокі, наче подих ночі
в твоїх руках мої долоні
Палають спогади солоні
Наче вином, наче водою
напитись прагну я тобою
Спинити цей бігучий час
я хочу більшого для нас
Сонце втікло за виднокруг
Не залишай мене, мій друг
Наснився ти у нічку темну
Не знаю, може це даремно
Просте, хочу до забуття
повернутись у твоє життя


Рецензии