Far away day

song      
               
Over a big rain,
Goes by, my train.
Far away, far away,
To a beautiful day!

If my friends ask…
Was it a hard task?
Leave behind everything.
I will loudly sing:

Over a big rain,
Goes by, my train.
Far away, far away,
To a beautiful day!


Рецензии