Давай

Слова - пусте, забута повість,
Колиска вічної надії.
Чи все у світі - випадковість?
Здається, вічні тільки мрії.

Здається, все є іллюзорність,
Лиш відголосок, жарти неба.
І твій світ "я" - то апріорність.
І все собі - людська потреба.

Давай відкинемо звичайне,
Давай більш суті, більш любові.
Давай відкриємо потайне,
Серця запалим холодові.


Рецензии