После родов

-Тримайся, Грицю…,народилось у нас чорне дитинча .-
- Чому, Марійко?!.- Я тобі сказать не встигла,
Коли в пологовий мене тягли три бугая-врача,
там чорна кішка нам дорогу перебігла-

Трымайся( укр) - держись
Пологовый ( укр)- родильный


Рецензии