Вогненна Драма, або Громадянська робота
Бідні квартали так у Римі жили.(У Стародавній Римській Імперії).
Лили каналізацію з... Вікна,
І жили так, і все ... "Сповна!".
А ми, тут у с. Нерубайському...
На вул. Радгоспній, не у Гайському,
Лили усі фікалії свої на сміття,
Біля свого Будинку мов в небуття.
Мухи роєм собі літали усюди навкруги,
Біля Будинку, метрів так зо три...
Каналізації нема, бо немає Ями,
І Води не було у Домі з нами.
Про світло, я взагалі... Мовчу,
Тоді як не мовчала, казали "получу"
Як не по голові, так по морді,
Бо у Домі у нас всі були горді!
Та ж тут - "Учітелька" дурна ОЛЕСЯ
Зрозуміли про що йдеся...
Засучивши оба свої рукави
Йде до начальства мов до ПАВИ.
У нас Ви знаєте, яка біда...
Коли ідеш до начальника, ще й зла
То маєш бути точно чайником
Щоб була така ще й у начальника.
Що й казати, довго, не рік, й не два
У Домі нашому давно вже є ВОДА!
Каналізація є і яма вигрібна
Навіть заздалегідь нам Рада документи
ДАЛА(а насправді я воювала з РАДОЮ з диктофонами як з громофонами, і мені погрожували)
І от Олеся все одно всім не така
Хоча не п`є і давно уже не палить(на справді ніколи і не пила, хоча у селі це легко).
Не матюкається - Ви Люди угадали (матюкаюся іноді, бо у "Титанику" мене інакше НЕ розуміють).
Та все ж як вип`є, не танцює Гопака!(танцюю, аж підстрибую, але не валяюся).
Тут ЛЮД говорить, ЇЇ вигнали з роботи (це коли я пішла через ПЕРЕВЕРЗЄВУ).
І прийнялися у селі всі до охоти
Ой, та що ж, ти вже не працюєш?
А чому, невже не чуєш??????????
Та чую, чую, Ви ж бо ВАРТОВІ
Хоч де зустрінете, та хоч не злі
Кому цікаво, у Переверзєвої запитайте
Але Вона не скаже ПРАВДУ, знайте!
А я Скажу, не Ваше ЛЮДИ ДІЛО
Ідіть собі й гуляйте сміло
От у Селі, усе про все й всі мають знати
Як заступитись, повірте, немає Брата!
А я в Титанику за Усіх ЛЮДЕЙ вступалась
Й коли за вас сварили ЛЮДИ, не вагалась
За усілякий і усякий наший Народ о Люди
І працювала, й знала, що зміни будуть!!!
То Вам із мене усе дуже ЛЮДИ смішно
Й мені смішно, та так, що стає грішно
"Та то ж та дурочка........ПІШЛА
Що із комісією сміття з Будинку "увезла!".(комісія з області і району-Інфраструктури).
ЩО НА УВЕСЬ ТИТАН - БУДИНОК ВОДУ ПРОВЕЛА,
ТА ЩЕ Й ЖИВЕ Й ВОЮЄ З НАМИ ЗА ДОБРО!
(Аби нас що найменше снігом не мело).
ХТО РОБИТЬ ДЛЯ ЛЮДЕЙ, ОТАКЕ ЛЮДИ ВОНО!
БАЖАЮ НАМ УСІМ, ЩОБ ЯКОМОГА МЕНШЕ БУЛО ЗЛА!
(ОТАКІЇ ЛЮДОНЬКИ У МЕНЕ З ВАМИ Є ДІЛА!).
Свидетельство о публикации №113101607204
все, не молчать, когда нас унижают и требовать
исполнения своих обязанностей с должностных лиц.
Но нас так долго приучали к тому, что мы рабы,
что мы и в наше, вроде бы просвещённое время, а
никак не освободимся от пут рабства.
Сегодня у меня барахлил комп, потому не смог
сразу прочитать и отозваться, так что пишу почти
ночью. Спасибо, понравилось.
Здоровья Вам и творческих удач
С уважением.
Владимир Карпеченко 04.11.2013 22:39 Заявить о нарушении