Шкiльнi суперечки дiвчаток

Каже Мирончук Руслана:
  -Ходжу в школу, щоб навчатись,
в школі я ще до світання,
і не буду з вами гратись!
 Заперечують дівчата:
  -Не сміши ти нас Руслано,
тиж навчаєшся погано!
(Каже Настя-що зірець):
 -Тож з тобою ми не дружим,
і тепер тобі капець!
  -Зрозумійте ви дівчата,
хоч читає і не швидко,
і вирішує не чітко,
школа це єдина хата,
де хоч це може пізнати,
якщо ніколи батькам!-
А Козлівська  тут і там!
  Тут і Лєра Черношей,
посмішка зАвжди до ушей,
  Настя-друг,тож втрутилась,
в суперечку вплуталась:
  -Школа-хата не погана,
тут поїсти можна гарно,
нагулятись до схочу,
Тому й ходить Мирончук!


Рецензии