Коли поряд - не холодно

Треба грітися одне об одного,
Не жалкуючи свого тепла.
Коли поряд ти – мені не холодно,
І неначе настає весна.

Я зігріта твоїми обіймами,
Полонена твоїми долонями.
Ти мене приручив війнами,
Я тебе – у очах зорями.

© Philolo


Рецензии