У День народження бажаю...

У День народження бажаю -
Хороших друзів, гарних слів!
Любові й ласки, аж до краю,
Відвертих, щирих почуттів!

Здоров*я, радощів, завзяття!
Наснаги, настрою, краси...
Тепла, затишку, щастя в хаті!
Лише добро в собі неси!

Хай обійдуть тебе тривоги,
Хай мрії збудуться твої,
Хай будуть рівними дороги,
Спокійно буде у сім*ї!

Бажаю квітів і дарунків,
Усмішок, музики, віршів...
Гарячих, чистих поцілунків,
Щоб вогник твій не догорів!


Рецензии