Нашим любим вчителям

Хай, цей вірш, серця зігріє -
Нашим любим вчителям!
Хай, частинку, дасть надії,
Що навчили нас знанням.

Не даремне, вчили бути
Справедливими, завжди.
Їх терпіння не забути
І талановитість, ні!

Не даремне, говорили
Нам про людяність і честь!
Мові, пісні нас учили -
Розум свій втіляли весь!

З ним і душу віддавали,
В розумінні і теплі...
Десять років дарували
Всі уміння, нам, свої.

Не даремне, клопотались,
Як за рідних, за дітей...
Все у Вас, кохані, вдалось -
Змайстрували з нас людей!


Рецензии