Lo lee ta

Мріє моя невгамовна,
Ти не танцюєш? І я.
Загорнута в білу бавовну
Легка іллюз-і-я.

Щастя моє ненадійне,
Серцю - ще довго жевріти?
Поцілунок зупинює війни
В мрiях Ло-лі-ти.

Пасма, рудіші за осінь,
Спалять пожежею очі.
Марево дзвінкоголосе
Мене мо-рочить.

Згадуєш літо, Лоліта?
Ми самі з тобою - митці!
Серце б'ється несамовито
Моє у-твоїй-руці.


Рецензии