Про Незалежнiсть!
Аж падають, аж падають Вони.
У Регіонах нині, врешт усюди,
Ви ж придивіться, на диво Люди
Незалежність Нам декоративну,
Де Живе народність примітивно,
Не допустимо, щоб ворушила вусами,
А складемо у Червоні й Білі буси
ми.
Бо незалежність Наша є дозрілою,
Незалежність Наша є стокрилою...
Де не тільки Надію маємо усюди,
А де Долю повертаємо ми Люди!
Де Калина у вишині у платті білому,
Ягідками Жевріє давно дозрілими...
Хіба на Україні декоративна ВОЛЯ?
Хіба на Україні немає в ВОЛЮ ДОЛІ?
Влада і Народ давно єдині-ПАРТІЯ,
Декоративності нікчемній себто
ХАРТІЯ!
Прозоро Жива Вода усе здолає...
Рікою Душ всі наші біди оминає..!
Дозріла Незалежність Дає Плоди,
Усякому чимдущ милі Вони !...
Вони, бо Піднялися, і з Великої
НАДІЇ,
В Українця з давнини, Сивої Мрії!
Свидетельство о публикации №113101504559
Леся Танюк 16.10.2013 15:59 Заявить о нарушении