Душа вся выжата

Душа вся
Выжата,
Не выжмешь
Больше
Ни звука.
Всё ушло,
Уплыло,
Унеслось
Давно.
Дави -
Не выдавишь
Ты ничего.
Она сама
Должна ведь
Обновиться,
Без памяти
Влюбиться,
Румянцем
Вдруг
Залиться,
Увлажниться
И зацвести.
15 октября 2013 года.


Рецензии