Коханому

Іще горить, палає на вустах
Цілунок, що на пам'ять ти залишив
Іще тріпоче в грудях серце наче птах
Іще шепочу: любий, милий, тихше...

Опутала нас темрявою ніч
Лиш небо в зорях свідок наш з тобою
Рука в руці, обійми, віч-на-віч
До неба я зветраюся з мольбою:

Нехай згорить із полум'ям очей
Усе що вже колись було не з нами
Згорять ті дні, перелік тих ночей
Години, що здавалися віками

Забудь усе! Усе перегорить
Переболить і зникне все, тієї ж миті
На обрії світанок майорить
Та в нас одна душа на двох у  цьому світі...


Рецензии