Ой, пiду у полечко

Ой, піду у полечко -
Квіток назбираю.
" Доле моя, долечко " -
Тихо заспіваю.

Чом, така, недобрая?
Чом, не приласкаєш?
Чи на мене, коханая,
Злість, яку, тримаєш?

То, скажи, лебідонько,
У чим, же, я винна?
Що сина і донечку
Залишить повинна?

Чом такая нелегкая
І така не люба -
На чужині зоставила
На смуток, на згубу?

Чом в самотності тримаєш,
Вже, довгії роки?
Може, за гріхи, рідненька,
Та, даєш уроки?


Рецензии