Як згадаю...

Як згадаю рідну хату -
Душу, жалісно, стискає.
Як згадаю добру матір -
Серце, кров*ю, обливає.

Як згадаю я родину -
На очах печаль і сльози.
Як згадаю Україну -
Всю мене, ураз, морозить.

Як згадаю друзів, близьких -
Хочу в вирій підійнятись,
Подолати шлях не близький,
Щоб побачить, привітатись.

Як згадаю землю милу -
Щедру, лагідну, привітну,
Хочу їй вклонитись щиро,
Бо на ній дитинство квітло!


Рецензии