Я щедрий край свiй не забуду

Що може бути найдорожче,
За матір, хату і родину?
Найкрасивійше, найтеплійше,
За рідну нашу Батьківщину?

Нема привітнійшої в світі,
Як та земля, де народились,
Де калинонька, в ніжнім цвіті,
У ноги, лагідна, хилилась.

Де в чарівній красі зростали,
Дитинство й юність, де пробігли.
Де поруч щирих друзів мали,
Де у садках черешні стигли.

Де дружелюбні й мирні люди,
Поля житневі - урожайні...
Я щедрий край свій не забуду
І всіх людей у нім, звичайно...


Рецензии