Мила вертайся
Хоч ти від мене й пішла,
Мабуть, грошей мало маю,
Ти ж мільйонера знайшла.
Або в Туреччені в барі
Ти відтанцьовуєш вже,
Або із кимсь на сафарі
Снідаєш свіжим вужем.
Швидше вертайся кохана,
Наших вужів наловлю,
Буде сафарі й саванна,
Ще й шашликом накормлю.
Танці відкрию для тебе,
Мабуть, й сусіди прийдуть,
Бо і у них є потреба
Трохи буденне забуть.
Я тебе мила кохаю,
Хоч ти від мене й пішла,
Я походеньки прощаю,
Жду я тебе і без зла.
14.10.13.
Свидетельство о публикации №113101406626