Wanna be under

Wanna be under,
close or around.
Volume off, thunder,
light, broken bounds.
Coffee, marshmallow,
cold hands, red autumn.
I am yours now
from top to bottom.
Freedom ignores me,
but i don`t mind.
Nothing here bores,
woncha rewind?


Рецензии