Хай будуть грошi i здоровя...

Хай будуть гроші і здоров*я!
Хай буде щастя і спокій!
Бажаю вірної любові,
Хай не вгасає вогник твій!

Нехай красу дарує осінь.
Бажаю ясних, теплих днів!
Хай доля радість лиш приносить.
Пісень хороших! Гарних слів!

Бажаю успіхів! Достатку!
Везіння, сили і надій...
Хай все в сім*ї буде в порядку.
Прожити з розумом зумій!


Рецензии