Верховна РАДА

Написано давно,але і зараз ця тема актуальна.
Жодного разу не пройшов закон про зняття
пільгових доплат депутатам .

І ця Верховна наша
              РАДА
собі не може дати
             ладу.
Не краще було б їм
           мовчать,
а не народи научать?
Закрити б їх ...
так днів на двадцять.
Зарплату дать...
"баксів" сто двадцять.
А потім всіх повипускать.
Чи зможуть далі научать?
Чи бігти будуть хто-куди?
Скоріш напитися води
та з"їсти хоч
           шматочок сала.
 -Сто двадцять "баксів" -
            дуже мало!!!
За що ж ми їх повибирали!??
Чи не за те ,що так волали...
що "та Верховна наша РАДА"
собі не змогла дати ладу?


*Ложки ваши как лопаты ...
не подавитесь ,ребята ?....

Вновь избранные просят добавку к зарплате ....


 


Рецензии
Так,может всё-таки,дело в нас,а не в них? Может,мы потеряли чутьё кто праведник,а кто злодей?Может,начать самим очищаться от самодурства,невежества,примитивизма и перестать пенять на зеркало,коли рожа крива?

Валентина Домчина   07.04.2015 17:35     Заявить о нарушении
Пока не получается...а у вас?

Люся Антонова   07.04.2015 18:56   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.