Мiй житневий краю

У сльозах тускніють очі,
Серце плаче, як згадаю,
Мій казковий, мій співочий,
Тебе, мій житневий краю!

Де дідів й батьків коріння,
Де дитинство пробігало,
Я, душею, там і нині -
Там матуся сповивала.

Там ходить мене навчила -
В тім привітнім, щедрім краю,
Там лілеяла, любила...
Тому, так його кохаю!


Рецензии