Э. Д. - 189
да и вздыхать порой? —
Пока прикинем, что почём —
и Смерть не за горой!
***
It's such a little thing to weep –
So short a thing to sigh –
And yet – by Trades – the size of these
We men and women die!
Свидетельство о публикации №113101309456