Кримська ос нь

Кримська осінь,
Ой як манить,
І чарує, і дурманить.

Кримська осінь,
Дуже гарна,
То весела, то печальна.

Кримська осінь,
Як та панна,
Жовтокоса, пишнобарвна.

Кримська осінь,
Небо впросинь,
В коси вплетені стрічки,
Жовте листя на деревах,
Неймовірної краси.

Кримська осінь,
Мало толку,
Навкруги вже все пожовкло,
Відлітають журавлі,
Да й у теплії краї.

Кримська осінь,
Дуже страсна,
Норовлива і прекрасна,
Але скоро все засне,
Все загине і завмре.

Кримська осінь,
Враз мине,
І засніжить, замете,
І настануть холода,
В Криму знов буде Зима!!!


Рецензии