Я навмисно, нiчого не пишу

Я навмисно, нічого не пишу,
Хоч вогонь у душі бринить,
Я холодну, сповідую тишу,
І небес , прозору блакить.

Павутинками бабине літо,
Пророкує – вже йде зима,
І кружляє зажурений вітер,
Завиває сумом в димар.

Я живу, кожен день як останній,
Не турбуюсь про майбуття,
У мовчанні ,одвічна є тайна,
А в  коханні, є сенс життя.

Поцілунками, з присмаком вишні,
Почуттів,  натягнеш струну,
Я тоді безперечно  напишу,
Що  кохаю,  тебе, одну.


Рецензии