Реквi м! Янукович Украiнець!

          РЕКВІЄМ!
Янукович Українець усим,
І Політикою Своєю, і ...
            Життям Своїм!
І Своєю ... Вродою-Ходою,
Думки ... Думки, і ті зі мною.

Янукович Українець для Усіх,
І для тих ... Для яких розтанув
                Сніг!
Для тих, які тепер мовчать,
                Говорячи
Очима, мов мовчанням своїм як
                Гріхом
Що повторити не сміємо ми Знов,
                говорячи
З Тими, Хто Мовчать, Говорячи ..!

ЯНУКОВИЧ! О Люди - це
                ЯНУКОВИЧ!
Президент?! Та Ні, не просто
                ПРЕЗИДЕНТ?!
Це Дисидент. До Себе, до своєї
                ВОЛІ!..
До СВОЄЇ ... Долі, ДИСИДЕНТ!
            
              II ч.

Янукович УКРАЇНЕЦЬ,
                О Рідний Краю!
            
Хіба я можу не любити,
Блакить Дніпрову, що всі маєм,
Без чого й птах-"не сила жити",
Хіба я можу не ходити ...

Донецьким Степом, краєм моря,
Де світлим світом світять Зорі,
Хіба я можу не любити:
Дзвінких силеніших Трембіт
Які робив іще мій Дід.

Янукович УКРАЇНЕЦЬ,
                О Рідний Краю,
Саме цим себе я краю,-
Що єднатися нам треба,
                Люди
Та у маминої вишні у саду
У Шахтаря роботі як в Аду
Пісню сю Сопілка дудить,
                ЛЮДИ ...          


Рецензии
Без ерничества - так и есть

Саша Олин   15.10.2013 00:41     Заявить о нарушении
Спасибо что поняли про ёрничество. И что понравился, тоже СПАСИБО!

Леся Танюк   15.10.2013 13:17   Заявить о нарушении