Дзвiн Свободи!

Бийте в Дзвін Свободи,
Не дивімося на МОДУ,
Бийте люди дужо й хутко,
Аби дзвеніло дуже прудко!


Аби українці усі почули,
І про дзвін почутий Не
                Забули,
Аби проснулися українці УСІ,
Й Добрі Люди, й люди ЗЛІ.
               

Аби прийшов й малий,
                й СТАРИЙ,
Аби сусід сусіду крикнув
                "Гий".
Та щоб трудилися УСІ,
Були в усім ПЛУГАТАРІ!


Щоби нам був би порятунок,
МОВ У ГОСПОДІ візерунок!
Щоб рятунок не був пізнім,
Б`ю і я у Дзвін теж ГРІЗНО!


Вам дарую Дзвін СВОБОДИ,
Вам дарую кращі ОДИ,
Мій найвеличніший НАРОД,
Що з глибоких синіх Вод!


Рецензии
Без коментарів!

Леся Танюк   16.10.2013 16:01     Заявить о нарушении