***

Я так хочу бути зараз з тобою,
Хоч на вулиці і дика хурделиця,
По домах і деревах, попереду та за спиною,
Білою шапкою стелиться.

Але зараз зі мною ти не хочеш піти,
Та скажеш лиш: «до побачення»,
Головою кивнеш на сніг лиш зирнеш,
Не придавши цьому ніякого значення.

inspired by "Тартак - Стільникове кохання"

Зима 2005 р.


Рецензии