Безмежний прост р
виправдано хоч одну мету?
І що тоді буде, коли я дізнаюсь,
що я - це безліч зірок?
Що я сьогодні собі себе обираю ту...
Що вибір, зроблений низкою протиріч, - необхідний крок.
Чому тоді хтось обирає курок?
А хтось страшиться більше питань ніж вішань..
Чому вони в сорок кидають рідних дітей
і йдуть до інших жінок..
Що це? Наслідки всіх колись не правильно прийнятих рішень?
Коли вже нікого нічого не тішить
Ні тут, ні там. Ніде
Коли стає зрозуміло, що те що він має
вже не безмежний простір
Він, щоб уникнути наслідків,
Нібито сумно від тебе йде
Лишивши твоїй самоті порожню й холодну постіль.
А потім, колись,
коли він стане для тебе звичайним гостєм,
І ти його будеш сприймати, як необхідний урок
Він прийде до тебе, на себе сповнений злості,
І ніби вперше побачить, що ти - це безліч зірок.
Свидетельство о публикации №113101301467